Telemarketing

Telemarketing 

Telemarketing hos Rethinkit

I rigtig mange virksomheder bruger man telemarketing som et quick fix, en hurtig måde at få nogle møder i kalenderen, så sælgerne kan komme ud og sælge noget – nu. Sådan bør det ikke være. Hverken når du ansætter en ny sælger, eller når du hyre et telemarketingbureau til at løfte opgaven. Du vi altid få nogle møder i kalenderen, hvis du ringer nok emner igennem. Normalt vil mellem 4% og 7% takke ja til et møde. Men er det de rigtige møder? Eller får du bare møder med folk der er ude at pris tjekke? Eller folk der er blevet fanget på det forkerte ben af en dygtig telemarketingkonsulent?

Effektiv telemarketing sammen med Rethinkit

I Rethinkit ved vi, at det, ligesom når virksomhedens egne sælgere ringer ud, er det lange seje træk der gør en forskel. Der hvor man ringer, skaber en dialog, tager notater og vender tilbage, og vender tilbage, og vender tilbage indtil det tidspunkt, hvor kundeemnet har et erkendt behov, har vendt det internt i virksomheden, og er klar til at tage dialogen med sælgeren. Det er der man får solgt noget. Der hvor sælgerens hitrate er rigtig høj, og det er de møder og leads vi i Rethinkit skaber i samarbejde med vores kunder. Og det er den måde vi arbejder på. Den måde vi skaber koncepter og setups der virker for kunden, så vi sammen skaber succes både på den korte og den lange bane.

Telemarketing er et vigtigt marketingværktøj

Telemarketing er et vigtigt markedsføringsværktøj for virksomheder, der sælger på B2B markedet. Det er den mest direkte måde at markedsføre sig på, med direkte kontakt til dine kunder. Dermed er detogså meget nemt at måle resultatet af. I Rethinkitevaluerer vi sammen med kunden altid hver opgave, både under og efter den er afsluttet. Hos Rethinkit ved vi, at din kundes købsoplevelse starter ved os. Vi beskæftiger derfor modne medarbejdere, der alle er klædt på til arbejdet ogtilgår alle opgaver og kunder med venlighed og respekt.

Mødebooking, leadgenerering eller markedsanalyser – vi løser opgaven

Telemarketing kan bruges til mange ting bl.a. mødebooking, leadgenerering eller markedsanalyser. Hos Rethinkit tilbyder vi bl.a. at løse følgende dicipliner.

  • Mødebooking
  • Leadgenerering – opbygning
  • Opfølgning på virksomhedens direct mail kampagner
  • Opdatering af databaser og kontaktpersoner
  • Dataindsamling til markedsanalyser og research
  • Eventmanagement – opfølgning på invitationer til events og seminarer før og efter afholdelse
  • Målgruppeudvælgelse og segmentering
  • Indhentning af accept til udsendelse af e-mail/permission marketing
  • Indkøb af emnedatabaser og vask af data
  • Rådgivning, træning og kursus af in-house telemarketingfunktion