Søgemaskine optimering

Få effektiv mødebooking hos Rethinkit i Aarhus med interesserede og kvalificerede kundeemner - København - Odense - Aalborg - Esbjerg - Vejle

SEO når du er synlig på Google

Jeres virksomheds hjemmeside er jeres digitale adresse og og det vigtigste udstillingsvindue for den service eller de produkter som I sælger. Hvis ikke din hjemmeside er søgemaskine optimeret, så svarer det til at drive telemarketing virksomhed uden at oplyse sit telefonnummer, eller at leje det bedst beliggende butikslokale, for der efter at blænde hele facaden af så ingen kan se hvad der bliver solgt i butikken.

SEO er den billigste markedsføring der findes

Man behøver ikke være 18 år, drikke masser af cola og aldrig se dagens lys for at kunne finde af af SEO. Faktisk er SEO ikke ret svært, når først man forstår hvordan Google virker. Den bedste ting ved SEO er, at når først man kommer i gang, og får rettet hjemmesiden til, så skal man kan udføre mindre rettelser fremover. Det betyder at SEO (næsten) er en engangs omkostning. Det er derfor at vi siger at SEO er den billigste form for markedsføring, for det er den eneste form for markedsføring hvor man kun betaler én gang.

SEO - hvad koster det?

SEO behøver ikke være dyrt. SEO handler nemlig først og fremmest om indeholdet på din hjemmeside, og at vide hvordan Google læser den. Mange konsulenter vil tilbyde jer at bygge en masse links til jeres hjemmeside, og fortælle jer at det kan klare trickset. 20.000 links lavet i Indien, og I får en regning der hurtigt løber op i 40.000 kr. I virkeligheden kan I nøjes med at få gennemarbejdet teksten på jeres hjemmeside, og så kan vi vise jer hvordan I selv billigt kan lave link-building, eller vi kan hjælpe jer med at gøre det. Forskellen er bare, at vi arbejder udelukkende på timeløn, og fordi vi ved hvad vi gør, så tager det faktisk ikke ret lang tid.

SEO få et gratis tilbud

Uanset hvor stor eller lille jeres hjemmeside er så kan vi hjælpe jer. Det eneste I skal gøre er at kontakte os, så udarbejder vi en gratis rapport der fortæller jer præcis hvordan hvordan jeres hjemmeside fungerer i dag. I får også et tilbud på hvor mange timer vi regner med at skulle bruge på at optimere jeres hjemmeside, og give jeres ansvarlige en kort instruktion i hvordan hjemmesiden skal driftes fremover.