Er du vores nye kollega – 2 mødebookere søges

 

Er du vores ny kollega i vores mødebookingteam?

Rethinkit er i kraftig vækst, og søger derfor 2 nye medarbejdere til mødebooking for vores kunder!

Vi er et konsulentfirma, som blandt andet arbejder med telemarketing. Vi har fokus på læring og vidensdeling om kommunikation, og er en organisation, hvor der hele tiden er fokus på hvordan vi kan blive endnu bedre.

Vi arbejder med en bred vifte af private- og offentlige kunder, og kan tilbyde en arbejdsdag, som er præget af forskellige opgave indenfor telemarketing og mødebooking.

I Rethinkit arbejder vi ikke med direkte salg over telefonen, men med den indledende dialog og kvalificering, der er udgangspunktet for det gode møde.

Dine opgaver hos Rethinkit

Vi søger nye kollegaer, som bliver en del af vores mødebookingteam. Den primære arbejdsopgave er at booke møder for vores kunder, igennem målrettede og kvalificerede dialoger.

Telefonen skal være et værktøj, du trives med, da hverdagens opgaver er præget af mange opkald, og samtaler.

Hvad vi forventer af dig

Vores nye kollegaer må meget gerne have erfaring med kundekontakt og kundeservice, og også gerne en hvis portion livserfaring.

Det er vigtigt, at du er

  • Udadvendt og kan smile i telefonen
  • Ønsker at arbejde med kommunikation
  • Er hurtig til at sætte dig ind i nye opgaver og problemstillinger
  • God til at kommunikere budskaber og muligheder
  • Kan lide at arbejde i en virksomhed i vækst og forandring

Rethinkit er en del Advisor Group, som er en gruppe af virksomheder, der tilbyder salg og marketing relaterede ydelser. Advisor Group består i dag af Digital Advisor, Jensens Kurser, Lesivo og Rethinkit.

Vi ved, at glade medarbejder, skaber gode resultater! Derfor har vi har meget fokus på et godt arbejdsmiljø, faglig udvikling og sparring. Vi sørger for en grundig oplæring, og afholder løbende kurser på tværs i virksomhederne i Advisor Group.

Alle medarbejdere er ansat på en funktionæraftale med fast løn, pension, ingen provision og et ugentligt timetal mellem 31 og 37 timer. Arbejdet er placeret på vores kontor i Åbyhøj og arbejdstiden ligger mellem kl. 8.00 og kl. 16.00 alle hverdage.

Vi forventer en kraftig vækst i de kommende måneder, og samtaler og ansættelser vil ske løbende. Er du den helt rigtige for Rethinkit og kan se mulighederne i at arbejde i en virksomhed i udvikling, så finder vi en plads til dig.

Har du yderligere spørgsmål, er du meget velkommen til at ringe til Direktør Peter Adolfsen på
Mobil 23 927927.

Ansøgningen bedes sendt på mail til pa@rethinkit.dk