Leadgenerering

Leadgenering

Leadgenerering hos Rethinkit

Hos Rethinkit arbejder vi med rådgivning om B2B salg, med særligt fokus på den første del af salgspipelinen, leadgenereringen. Vi ser på hele salgsprocessen, og på, hvordan vi kan skabe synlighed, systematik og struktur, så vi sammen får bygget en solid salgspipeline.

Vi tager ansvar for din leadgenerering

Hos Rethinkit tager vi ansvar for kundernes leadgenerering, og sikrer et kontinuerligt flow af nye emner, så sælgerne kan fokusere deres kostbare tid på mersalg til eksisterende kunder og kontakt til kvalificerede og interesserede kundeemner. Vi plejer at sige, at det er ikke nødvendigvis er så vigtigt, hvor mange møder holder. Bare dem der er, er de rigtige.

Nye kunder er en forudsætning for vækst

Nye kunder er en forudsætning for vækst, og der er rigtig mange virksomheder, der med fordel kunne arbejde mere struktureret i deres emnebearbejdning af nye kunder. Ofte er det salgsstyrken selv, der står med det opsøgende arbejde, og indsatsen bliver derfor ofte nedprioriteret i forhold til arbejdet med eksisterende kunder.

Sælgerne skal bruge deres tid der, hvor de skaber størst værdi, og det er som regel ude hos kunderne. Derfor kan de fleste virksomheder få meget stor gavn af at outsource den del af det direkte salgsarbejde, der ligger allerforrest i salgstragten - nemlig leadgenerering og emne kvalificering.

Leadgenerering - Rethinkit

 

Leadgenerering fra Rethinkit er ikke et quick fix

I rigtig mange virksomheder bruger man telemarketing som et quick fix, en hurtig måde, at få nogle møder i kalenderen, så sælgerne kan komme ud og sælge. Sådan fungere det bare ikke. Hverken når du ansætter en ny sælger, eller når du hyrer et telemarketingbureau. Man får altid møder i kalenderen, bare man ringer nok emner igennem. Typisk vil mellem 4% og 7% takke ja til et møde. Men er det de rigtige møder? Eller får du bare møder med folk der er ude at pris tjekke? Eller der er blevet fanget på det forkerte ben af en dygtig telemarketingkonsulent?

I Rethinkit ved vi at det er det lange seje træk der gør en forskel. Der hvor man ringer, skaber en dialog, tager notater og vender tilbage, og vender tilbage, og vender tilbage indtil det tidspunkt, hvor emnet har et erkendt behov, har vendt det internt i virksomheden og er klar til at tage dialogen med sælgeren. Det er der man får solgt noget. Der hvor sælgerens hitrate er rigtig høj. Det er de møder og leads vi i Rethinkit skaber i samarbejde med vores kunder. Og det er derfor, at vi skaber koncepter og et setup der virker for kunden, så vi sammen skaber successer både på den korte og den lange bane.

Telefon canvas, leadgenerering eller markedsanalyser - vi løser opgaven

Telemarketing kan bruges til mange ting bl.a. telefon canvas, leadgenerering eller markedsanalyser. Hos Rethinkit tilbyder vi bl.a. at løse følgende opgaver.

 

  • Mødebooking
  • Leadgenerering – opbygning
  • Opfølgning på virksomhedens direct mail kampagner
  • Opdatering af databaser og kontaktpersoner
  • Dataindsamling til markedsanalyser og research
  • Eventmanagement – opfølgning på invitationer til events og seminarer før og efter afholdelse
  • Segmentering
  • Indhentning af accept til udsendelse af e-mail/permission marketing
  • Indkøb af emnedatabaser og vask af data
  • Rådgivning, træning og kursus af in-house telemarketingfunktion