Kontakt

Kontakt

Kontakt Rethinkit

Rethinkit er et B2B konsulent og telemarketingbureau, der arbejder med rådgivning om B2B salg og telemarketing. Vi tager hånd om hele den indledende del af salget, for på den måde at sikre, at alle forudsætninger for at udføre det opsøgende salgsarbejde er til stede. Vi bearbejder og analyserer markedet, så vi på den måde kan bearbejde kundedatabasen, og hele tiden tilføre mere værdi. Vores solide forarbejde bliver jeres fundamentet for, og det bedst tænkelige udgangspunkt for det videre salgsarbejde med kunden.

Kvalitet og faglighed er afgørende for vores succes

Vi sætter os grundigt ind i kundens behov og målsætning og afstemmer forventningerne på forhånd. På den måde sikrer vi, at vi ikke påtager os en opgave, hvor vi ikke er overbeviste om, at Rethinkit er det bedste valg for kunden. Lige som vores kunder vælger os, så tillader vi os at takke pænt nej hvis ikke vi føler at vi er den rigtige samarbejdspartner.

Så kort fortalt, har vi fokus på at levere et solidt fagligt stykke håndværk og en service, der er lige en tand bedre. Ingen opgaver er for store og ingen er for små.

Så hvis I ønsker at optimere jeres opsøgende salg, eller skal I have analyseret et nyt produkt eller marked, så tag fat i os. Vi kan ikke garantere, at vi er den helt rigtige samarbejdspartner for jer, og vi det kan være vi taker pænt nej, men vi vil altid forsøge at hjælpe jer i den rigtige retning.

 

 

Rethinkit
Lilleåbakken 6
8382 Hinnerup
+45 23 927 927
info@rethinkit.dk

Administrerende Direktør

Peter Adoflsen - Administrerende direktør i Rethinkit

Peter Adolfsen
+45 23 927 927
pa@rethinkit.dk