Hvem er vi?

Hvem er vi

 

Hvem er Rethinkit

Rethinkit er et B2B konsulent og telemarketingbureau, der arbejder med rådgivning om B2B salg og telemarketing. Vi tager hånd om hele den indledende del af salget, for på den måde at sikre, at alle forudsætninger for at udføre det opsøgende salgsarbejde er til stede. Vi bearbejder og analyserer markedet, så vi på den måde kan bearbejde kundedatabasen, og hele tiden tilføre mere værdi. Vores solide forarbejde bliver jeres fundamentet for, og det bedst tænkelige udgangspunkt for det videre salgsarbejde med kunden.

Kvalitet og faglighed er afgørende for vores succes

Er to vigtige parameter hos Rethinkit. Vores fokus er på at sikre en høj kvalitet. Vi ved nemlig hvor vigtigt det er for en sælger, at bruge tiden der, hvor der er et reelt salgspotentiale, og derved undgå at køre fra det ene kaffemøde til det andet. Vi har et konstant fokus på at optimere processerne for derved at hæve barren for, hvad der kan lade sig gøre. Dette gør vi blandt andet ved at bruge af den erfaring, vi har tilegnet os fra arbejdet med opsøgende salg for flere hundrede forskellige virksomheder, i alle størrelser, i ind og udland. Kvalitet og faglighed er hjertet i Rethinkit. Vi har modne og erfarne medarbejdere, der alle har vidt forskellige baggrunde, som hver især er med til styrke os som virksomhed. Vi mener nemlig at forskellighed gør os stærkere. Hos Rethinkit er vores medarbejdere ikke resultat aflønnet, men alle ansatte får en god, fast løn. På den måde sikrer vi seriøsitet og kvalitet i mødebookingen. Vi har ingen interesse i at booke møder som ikke er til gavn for kunden, og derfor bliver vores medarbejdere heller ikke aflønnet ud fra antallet af møder.

 

Hvem er vi? - Rethinkit

Vi tilbyder dig en ærlig samarbejdspartner

Vi sætter os grundigt ind i kundens behov og målsætning og afstemmer forventningerne på forhånd. På den måde sikrer vi, at vi ikke påtager os en opgave, hvor vi ikke er overbeviste om, at Rethinkit er det bedste valg for kunden. Lige som vores kunder vælger os, så tillader vi os at takke pænt nej hvis ikke vi føler at vi er den rigtige samarbejdspartner.